Cu doar câteva zile rămase până la Crăciun, trebuie să realizăm că nu toate familiile au posibilitatea să umple masa cu bunătăți și nu pe toți copiii îi va vizita Moș Crăciun. Din fericire, 100 de copii care trăiesc în condiții precare vor avea parte anul acesta de sărbători puțin mai luminate datorită unor „spiriduși” care și-au rupt din timpul lor pentru a le duce mâncare, haine, jucării.
Este vorba de Daciana Loi, care de ani de zile are grijă de zeci de copii, care a fost ajutată de Vincze Timea, Torok Lucian și Mihuț Vlad.
„Am încheiat cu bine încă o campanie de Crăciun după trei săptămâni de foc. Trei săptămâni în care am dus bucuria întâlnirii cu Moș Crăciun la aproape 100 de copii (mai exact 98). Toți copiii au primit cadouri frumoase, au primit geci groase de iarnă și ghete sau cizmulițe, ne-am asigurat că masa de sărbători le va fi încărcată și pomul de Crăciun bogat.
Au fost zile frumoase, zile pline, zile grele, iar acum la final suntem fericiți și împliniți ca și noi putem întâmpina Sfânta sărbătoare cu sufletele curate și fericite. Am dăruit mult, dar am primit înmiit mai mult. Am primit atâta iubire ca ne este sufletul plin, iar inima încărcată. Așa rezistăm și vom continua. Pentru că după sărbători o luăm de la capăt. Pentru că noi credem în Moș Crăciun lunar.
Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați sprijinit, tuturor celor care ați fost Moși sau ați donat.
Mulțumesc, Vincze Timea, Torok Lucian, Mihuț Vlad pentru timpul vostru dedicat, pentru dăruirea voastră, pentru munca depusă în a aduce zâmbete!
Mulțumim, grup Crăciunei și Crăciunițe! Mulțumim, Doamne, că ne-ai fost și ne ești mereu alături! Sărbători cu pace și liniște în suflet!”, a spus Daciana Loi.
Daciana Loi este o profesoară din Huedin, care își ocupă timpul liber oferind unor copiii, cu care viața a fost prea dură, o mână de ajutor. Lună de lună, cu mașina încărcată, merge în vizită la cei 80 de copiii pe care îi are în vedere și le duce un coș de cumpărături, strictul necesar. Pe lângă asta, încearcă să le ofere haine, cărți și toate cele trebuincioase pentru a avea o copilărie (mai) fericită.
CITEȘTE ȘI:
Povestea profesoarei din Cluj care de 8 ani are grijă de zeci de copii care provin din medii defavorizate