Tanara care apare in filmarea prezentata de Alexandru Cumpanasu si despre care acesta a spus ca ar fi Luiza Melencu, a declarat ca nu are nicio legatura cu fata disparuta din Caracal.

Sub protectia anonimatului, tanara a declarat, la Antena 3, ca nu are nicio legatura cu Luiza si ca isi doreste ca familia ei sa nu afle cu ce se ocupa in Italia.

„Nu am nicio legatura. Nu imi amintesc exact de acea seara”, spus fata.

Ea sustine ca s-a dus in Italia pe cont propriu si tot ce isi doreste este ca materialul video cu fata ei sa nu mai apara la televizor.

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu prea ma uit eu la stiri, la televizor. Mi-a spus ca m-a vazut acolo si nu-mi venea sa cred, nu stiam ce sa fac. Nu vreau sa mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriata pentru ca m-a sunat familia mea si nu vreau sa stie nimic. E viata mea. De ce sa apar eu la televizor? Sunt foarte panicata, ingrijorata si m-am trezit si cu televiziunea. Nu stie nimeni din familie nimic si nici nu vreau sa afle. Nu vreau sa-mi pun viata in pericol. Daca afla familia mea, ma cert cu ei. Nu imi e teama, dar nu as vrea sa apar la televizor, sa fiu eu vazuta acolo cu ochi rai.

Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La cati oameni trec pe acolo, nici nu am cum sa-mi dau seama. Eu sunt acea persoana din filmare. Cred ca acum o luna-doua a fost facuta acea filmare”, a spus tanara, pentru Antena 3.